uFeel.me
Мойто име
Автор: avliga,  8 април 2010 г. в 17:49 ч.
прочити: 430
Ако някога си спомниш мойто име,
с нежни думи докосни ме...
Луната бяла сърп ще извие,
в сърцето болка ще изтрие!

Ако спомен душата ти докосне!
Не тъжи! Слънцето-
при изгрев погледни!
С обич за мене си спомни!

Ако вина заговори в сърцето ти!
Спомни си мойто име...
Не плачи! Нежно целуни-
сълзите в моите очи!

25.05.2009г.
Вили Карагьозова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me