uFeel.me
Моята вечер
Автор: janker,  17 август 2011 г. в 14:21 ч.
прочити: 558

Идва вечерта, тъмна и красива
светят лампи, мигат светофари,
спи градът в сънища безкрайни.
Да заспя не мога,
да сънувам невъзможно.

Гледам луната, гледам звездите
взирам се в тъмата, с мисли за теб,
за нашата любов.
Колко дълго е моята вечер,
нека тази вечер не свършва,
нека бъдат вечни мечтите ми,
нека бъде вечна любовта ми.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me