uFeel.me
Моята усмивка ранена
Автор: juNe,  11 април 2013 г. в 07:48 ч.
прочити: 380
Скоро ще дойда в съня ти красива,
ще дойда за теб пременена.
Ще дойда само за да те завия.
Ще дойда с усмивка ранена.

Чакай ме, скоро ще дойда,
Чакай ме, не се събуждай!


Към теб всяка нощ пътувам,
а времето все не достига със малко.
Не мога да спя, не сънувам,
За мен или за тебе е жалко?

Но ти ме чакай, аз скоро ще дойда!

Граници в мечтите ми няма,
както безгранично е самото небе,
искам да дойда и бягам!
Но времето как да надбягам с човешки нозе?

Време е, трябва да ставаш,
аз пак до прозореца съм стигнала едва,
Недей ме чака, закъсняваш,
през прозореца, знам, ще те видя утре сутринта.

Няма да дойда в съня ти красива,
няма да дойда за теб пременена,
Ах, как искам само да те завия.
Това ще излекува моята усмивка ранена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me