uFeel.me
Моята любов
Автор: sl1n4o,  9 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 592
----- е неговото име,
----- е моята любов!
За него си мисля всеки час,
защото ли толкова го обичам,
защото той ме плени със своя чар!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me