uFeel.me
Моят грях
Автор: AVENTYRA,  20 август 2011 г. в 22:45 ч.
прочити: 253
Моят  грях с лице  на ангел
с очи горещи  дяволски
раздира моята душа 
сърцето ми подпалва с всеки поглед
и пали в мен  страстта.
Той идва за да провокира
да буди чувства някакви
но не любов 
а някакви измислени в сърцето  страсти
от който тялото гори .
Моят грях той вика и крещи
и тегли ме към някакво безумство 
за което тялото шепти.
Идва тихо неусетно без да е повикано дори
превръща мислите ми в огън
и кара сърцето ми със него да трепти.
Моят грях това си ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me