uFeel.me
Моят ангел
Автор: bobo032,  2 февруари 2013 г. в 21:07 ч.
прочити: 251
Остави ме каза ми не те желая,
на чувствата си сложих края.
Върви по пътя си и забрави ме,
не споменавай вече моето име.
Ще срещнеш друга в нея ще се влюбиш,
със мене само ще загубиш.
Изпрати ме до входа, тръшна ми вратата,
останах там заобиколен от нищетата.
Опитах се да мръдна. О, бога ми не мога,
сърцето спря бийте пак тревога.

Събудих се във бяла стая,
къде съм аз не мога да позная.
Идва доктор - сърцето ви за миг се спря,
на вашата врата май грее любовта.
Тогава мигом се опомних,
защо то спря сега си спомних.
Извърнах се наляво аз,
ти ангел беше с нежен глас.
Мили тук съм не плачи
нищо вече не ще ни раздели.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me