uFeel.me
Моя съдба
Автор: smile1,  18 юни 2011 г. в 02:32 ч.
прочити: 263
Ще накича косите си 
с хиляди цветни лалета,
по птиците обич ще пратя 
до твоята стара тъга.
С мисъл ще мина океани, 
реки и морета,
за да стигна до теб - 
теменужено нежна роса.

Ще погаля клепачите, 
очите ти от взор уморени,
ще попия тъгата 
и всяка потекла сълза,
мое тихо пристанище, 
мое спасение,
стигнах до теб - 
усмихни се моя съдба!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me