uFeel.me
Моя късна любов
Автор: daisypatton,  25 февруари 2011 г. в 14:30 ч.
прочити: 324
Моя пурпурна, късна  любов,
моя муза, крилата и свидна,
галещ бриз в живота ми нов,
целуваща, песен приспивна...

Преоткривам те в есенни дни,
в златния дъжд на  мечтите,
и в лунните нощи, с будни очи,
вървя по твоя път, към звездите...

Пресътворявам те във фибрите свои,
в света вълшебен на  нежния стих,
в струящи от копнежи порои,
в дъгата, изгряла над пристана тих...

и с крехки пръсти все стискам,
живи, парещи въглени в длани,
твоя огън все пазя, и  искам,
да топлиш до края  дома ни...

    D.Patton

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me