uFeel.me
Моя грешна любов
Автор: heartfelt,  23 юни 2011 г. в 16:17 ч.
прочити: 1106

                Моя грешна...  безумна, страстна любов...

Заразила със огнени струи кръвта ми

ти дойде - незаслужен, подарен благослов,

нежен допир на любещи, ласкави длани...


                Моя грешна...  презряна, порочна любов...

Разбунтувана, дива - така ще те помня...

Непокорна, отхвърляща всеки хомот

на морални закони и обществени норми...


                Моя грешна...  желана, споделена любов...

Тиха... Толкова малка, а безкрайно голяма...

Знам, такъв е живота... И не питам защо

днес оставаш във мене...  отворена рана...


                Моя грешна  и късна... нещастна любов...

Невъзможна, ненужна... а толкова истинска

Неразбрана, не-мила... И без благослов...

Тъй далечна... макар да си толкова близка...


                Моя грешна...  изпята... последна любов...

Сбрала в себе си смисъл за цяла вселена,

а поела без смисъл по пътя си нов....

Аз те имам...

Във минало време.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me