uFeel.me
Моя Светлоесенна
Автор: zefpet,  22 февруари 2012 г. в 10:25 ч.
прочити: 475

Единствена остана във живота ми,

несбъдната, красива като сън.

Препусках все през грижите, неволите,

а всяка вечер, жива като кълн,

израстваше у мене недостигнатост,

по-силна беше даже от смъртта,

завесата за нов живот повдигаше…

и пак ми се усмихваше звезда.

 

Кълнѝ  у мен, не спирай, Светлоесенна,

макар и в недокосване цъфти!

За теб не съм написал още песните,

словата, на които ще мълвим,

когато прелетим над светлосенките,

рисувани от дяволска ръка.

Сияние, избягало от времето,

за мен си ти!

                      Сега ще помълча…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me