uFeel.me
Моя Обич
Автор: sunnyto123,  27 февруари 2012 г. в 22:39 ч.
прочити: 602
Ще бъдеш с мене до живот,
а може би и след това,
ти Моя Обич, с мен до гроб,
навярно с мен и след смъртта.

Аз знам - до края на света,
безпътна пак до мен ще крачиш.
Ти знаеш ли, Любов, сега
за мене колко много значиш?

Дори проклетите сълзи
от моите очи изтриваш
и думи нежни ми шептиш...
Не спираш, никога не спираш...

Ще бъдеш пак до мен така,
когато всички си отидат.
Аз никога не съм сама,
ти Моя Обич ме закриляш.

Повярвах в тебе и в това,
че ти си тук, че теб те има,
Любов без граници, без правила,
ти даваш само, без да взимаш.

Ще бъдеш с мене до смъртта,
в сърцето мое ще те има...
Дори... дори и след това,
защото истинската обич не умира...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me