uFeel.me
Моя Любов
Автор: MR,  10 януари 2013 г. в 14:01 ч.
прочити: 433
Аз те зная и вярвам във теб,
моя нежна и светла Любов.
Океанът самотно безбрежен
твоя шепот през времето носи.
Във еони животи за мен
те преражда в ядрото Земята си,
твойте топли, смирени очи
ме застигат в смеха на децата ми.
Всяка капка Любов от мига,
в който тук съм дошла преродена
ми напомня за теб и дома
и се сливам с онази Вселена.
Всеки ден те откривам в света
ти ухаеш на люляк и нощи,
яздиш дните ми, дишам с дъха,
с който жадно поглъщаш ме още.
Свит в юмрука на мойто момче
със гърди срещу вятърни мелници
от жена ме превърна в дете,
с него браните моите делници.
Аз те знам, ти си истински с мен
и подписваш деня ми с усмивка,
всеки стих е написан за теб, 
почети ме, а аз ще притихна.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me