uFeel.me
Моя Ад
Автор: RaYoRa,  28 август 2009 г. в 00:11 ч.
прочити: 397

От теб едничка роза само ми остана

И чувството че всичко се разпада

Парчетата не зная как да събера

и волята да върна в моята душа

Не ми се иска да повярвам

Но истина е зная

По-истинско дори от края

Уж всичко свърши а по-тежко ми е и от преди

Нещо вътре в мен кърви

Не знам какво е

Болка Мъка или пък Любов

Но зная че няма да те върне

Че ще е за цял живот

И нека следващата ти да я обичаш

Да я обичаш тъй както тебе аз

Но тя от теб да се отрича

ДОБРЕ ДОШЪЛ В МОЯ АД

А там горещо е

И всичко се топи

Душата е приклещена от болка

Умът обсебен от измамните мечти

А образът докосването името

От тях боли

Горещо е

И всичко се топи

Сега разбираш ли

Като ти казвах че убивал си ме ти . . .

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me