uFeel.me
Мотив
Автор: pavli,  28 август 2009 г. в 12:34 ч.
прочити: 2191
Подари ми искани сънища.
Разкипя се под мене небето.
Ти не прочете душата ми…
Просто поведе я…
И ми даде мотив за обичане… 

                                  © Павлина Петрова


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me