uFeel.me
Морският фар на мечтите
Автор: dgeorgieff,  4 февруари 2009 г. в 20:07 ч.
прочити: 175

Колко много сила ти е нужна
да се слееш с мен в своя блян,
там съм чужд далечен пристан,
там горя подобно морски фар,
ти си слаба - нямаш сила, нито дъх,
да доплуваш до свойта горяща мечта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me