uFeel.me
Морски улици
Автор: Nanita,  6 юли 2011 г. в 15:04 ч.
прочити: 174
Краде морето от моята топлина,
разлива се по вените ми бледи
и ме целува ведно с червената Луна,
в мислите ми вечерни присяда.

Прокрадва се в мечтите ми вълнисто
и в шепите ми с вятъра нахлува,
а после аз не искам да го пусна
и дълго, дълго изгреви сънувам.

На сутринта, уморена от видения,
опитвам се покой да намеря
и бързо се затичвам по улиците морски,
които пак водят ме към него.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me