uFeel.me
Морски тайни
Автор: Lidis,  23 юни 2012 г. в 09:36 ч.
прочити: 294

Ветре, пак си подгонил вълните

да ти кажат моите тайни скрити
в пазвите им между скалите
с бисерни миди пришити...
 А те се мятат и тичат
брега да целунат  последно
и с пяна да  го накичат,
преди да изчезнат безследно...
Но тайните не изричат
и пазят ги, както е редно:
сълзите си в пясъка стичат
сърце, ти рисуват нагледно.
на брега в страст се обричат 
като мен непрогледно... 

18.06.2012

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me