uFeel.me
Морски мечти
Автор: Bella_Donna,  28 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 407
Разхождах се нейде по морския бряг,
когато ми хрумна идея:

Написах "Обичам те" на мокрия пясък,
но игрива вълна от морето изкочи
и думите нежни за миг заличи.

На тяхното място построих си аз замък
с безброй пясъчни кули, където с теб
да живеем докрай.

Но от знойния пек и вълните пенливи
изчезна и той сред милионите златни прашинки
на пясъкът по морският бряг.

И ето разхождам се пак сама по брега,
сред мидите бели и чайки накацали навред,
потърсили отмора след дългия полет.

Потопих се в морето, сред вълните зелени
погледнах небето и в тоз миг пожелах си
с теб да се слеем като облаци бели
и любовта ни в нас вечно да грей.

Обичам те!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me