uFeel.me
Морето не иска без мен да заспи
Автор: Nanita,  27 юни 2011 г. в 12:03 ч.
прочити: 157
Морето не иска без мен да заспи
и чертае по тялото ми фигури,
протяга своите сини вълни
и ме гали със своите петолинии.

Завива ме с шепота си и мълви,
разпръсква звезди от мечти недовършени,
подрежда по мен междуредия от вълни,
извивки от пръски солени добри.

Превръща ме в пяна, по брега си реди
името ми с рапани и миди,
морето не иска без мен да заспи
и чертае усмивка по тялото ми фигури.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me