uFeel.me
Море от нежност
Автор: swasi,  18 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 653
Море от нежност ти ми подари,
усетих любовта в дъха на прилива;
С китарен звън сърцето ми плени,
косите ми посипа с прах вълшебен.

Погали ме със полъха на вятъра.
Целуна ме със лунните лъчи.
От пролетния дъжд сълза изпрати ми,
тя жаждата за теб да утоли.

Усмивката ти в изгрева съзрях.
Отвърнах и със поглед нежно влюбен;
И огнен дъжд в сърцата запламтя,
когато до полуда в теб се влюбих.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me