uFeel.me
Момичето,което те обича
Автор: mirelka_sexy,  4 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 685
Момичето самотно ти забрави,
забрави нейните очи,
и може би за друга мислиш,
и друга днес е в твоите мечти!

Но когато пак при нея ти се
върнеш и потърсиш любовта,
тя може би със смях ще ти
отвърне и ще убие в теб страста!

Не се сърди на нейната жестокост
и този смях да не те гнети,
момичето заслужено си плаща
за своите погубени мечти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me