uFeel.me
Момичето с тъжни очи
Автор: nevidima,  12 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 756
Той си тръгна вече,нали?
Очите,очите издават те мила,
че в болка и мъка горят.
Че взели са твоята сила,
че сякаш в тъга се топят.
Сърцето ти малко от болка се свива
и пърха, и пърха...ще отлети!
И тая усмивка е толкоз фалшива,
че даже глава те боли!
Коя си ти?
Не питам ,а гледам как избърсваш
очите си с цвят и тъга ...
Оглеждам се в тях и измислям ти име:"Момичето с тъжни очи"
Усмихват се устните весело,
в косата тъга не блести,
но гледат очите унесено...
Сякаш,че пак те Боли!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me