uFeel.me
Момиче
Автор: BojidarDqkov,  26 май 2013 г. в 13:59 ч.
прочити: 198
Момиче

                                                          Посветено на едно Момиче.

\"Момиче\"не е ли най-сладката дума на света?
\"Момиче\"тази дума не те ли докосва право във сърцето?
\"Момиче\"нима не всеки се е радвал от спомени от тази дума?
\"Момиче\"нима не всеки е тъжал от спомени от тази дума?
\"Момиче\"не събужда ли у нас най-силните ми чувства?
\"Момиче\"не кара ли света ни да се преобръща?

Аз знам, че тя не е момичето на моя живот.
Аз знам, че тя е нечие друго момиче.
Аз знам, че тя няма да е моя,това огнено момиче.
Аз знам, че сърцето ми вечно ще е в плен на това огнено момиче.

Защо ли тъй съм влюбен аз в това момиче?
Защо ли едновременно виждам и не виждам истината аз?
Защо ли си позволявам да бъда неволна жертва на това момиче?
Защо ли думата момиче не спира да се върти във моята глава?

Момиче е отровата убива ме бавно.
Момиче е причината за мойта самота.
Момиче е ключът към вечното ми щастие.
Момиче е ключът към вечната ми самота.

Момиче, аз вечно ще те помня.
Момиче,ти открадна ми ума.

Ти, момиче, си господарка на моето настроение.
Ти, момиче, контролираш моята съдба.
Ти, момиче, не си виновна за това,което изпитвам аз към теб.
но ти, момиче, знаеше това.

За някой ти си просто едно момиче.
За друг пък момичето от съседната врата.
За някого момичето на татко.
Но за мене ти не си просто едно момиче,
ти си любовта
Любов, от днес ти си имаш вече ново име
и това име е момиче.

                            


                                 Това е първото ми стихотворение
                                 и макар че  виждам  всичките му слабости
                                 то си остава любимото ми.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me