uFeel.me
Момчето
Автор: Belieber,  6 юли 2011 г. в 20:09 ч.
прочити: 194
Има едно момче,
което кара ме
да полудявам!

Това момче прекрасно,
със своята усмивка,
със своите трапчинки,
разтапя ме цяла!

Момче със ангелско лице.
Момчето, което е слънцето в моя ден и
надеждата ми за живот,
всеки ден!

Момчето Джъстин се нарича,
със най-прекрасните очи се врича,
че феновете си обича!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me