uFeel.me
Моля те, Обич!
Автор: tonia_borisova,  17 февруари 2013 г. в 20:46 ч.
прочити: 432

МОЛЯ ТЕ, ОБИЧ!

Капят сълзи – облак разплакан

спомен за лято в песен реди…

Как да я чуя с душата, когато

нейде в Безкрая скиташ се ти -

там, в необятно-бездънното синьо,

като очите ти светло небе …

Моля те - само за миг прегърни ме,

само веднъж целуни ме поне!

Моля те, Обич, изгубена рано,

нощем в съня ми на пръсти ела…

да ти попея, над твоето рамо

лунни коси разпиляла в нощта!

17.02.2013г.

Из книгата-спектакъл

 „Път от Светлина в Безкрая”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me