uFeel.me
Молитвен дъх
Автор: liviq-Zdravka,  8 април 2011 г. в 14:18 ч.
прочити: 390

Угасна, Любов. Нещо се скъса.
Преживях слепота, вдишах вятър.
Безкрайно стоях безутешна.
Днес те моля, ела у дома!
Открадни тишината от мен,
подари ми своята песен.


Прости ми, Любов! Милостива бъди!
Моля с очи – от вини отърви ме.
Стопли душата ми боса.
Днес те моля, ела у дома!
Разпалвай искра след искра,
бъди ми изповед, светлина и утеха.


Прегърни ме, Любов! Нека бъда богата!
На звезди  в очите, на благост в душата.
Дълго дъждих в мрачина.
Днес те моля, ела у дома!
Чиста, свята, най-истинска.
Заклевам те! Точно такава те искам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me