uFeel.me
Молитва
Автор: bizcocho,  21 септември 2009 г. в 10:35 ч.
прочити: 691
Аз молех се във късните си нощи,
без дори дали достига те да знам,
да си весел и спокоен, нетревожен,
да си обичан, чакан и желан.
 
Аз молех се във късните си нощи,
сълзи изтривах с молеща ръка,
зовях чрез мене, ако има болки още
да не те достигат, моя да е тежестта.
 
Аз молех се във късните си нощи,
влагах целия си огнен плам,
коленичих пред природа и пред мощи,
сбъдната молитва молех да ти дам.

21.09.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me