uFeel.me
Молитва
Автор: silversnow,  10 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 362
Пак те питам, Боже,
слънцето защо е,
огъня защо е,
вятъра защо е,
щом не види, Боже.
Боже, нека слънце стана-
да го ослепея,
нека огън стана-
пепел да го сторя,
нека вятър стана-
пепел разпилея,
щом не види още,
че го любя, Боже

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me