uFeel.me
Молба
Автор: beibi,  4 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 491
Дари ме господи
с неземна красота,
че моят любим иска
точно това.

Върни ми от рая
младоста,
а с нея и радоста.
Научи ме боже,
как да го пленя.

Върни му любовта
към моята,
духовна красота.
Научи го боже,
що е любовта.

И моля,
в сините му очи,
мъничка звезда
да заблести.

От сърцето си
отправям таз молба,
нека тръгне към рая тя.
Господи,
на теб ще благодаря.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me