uFeel.me
Молба
Автор: janny,  14 юли 2008 г. в 10:22 ч.
прочити: 235
Забравих ли те вече?
Усещам ударите на сърцето си...
Гласа ти, кожата ти... теб...
Все тъй ме пари мисълта
в късни нощи
и в ранни зори...
Ти за малко поне се върни!.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me