uFeel.me
Молба
Автор: silvia0505,  24 юни 2011 г. в 13:00 ч.
прочити: 336
Ще позволиш ли да те нарисувам?
Да те извая, в стих да те опиша...
И биенето на сърцето ти да чувам.
По теб душата плахо да въздиша...

Да те докосна, ще ми разрешиш ли?
Копнежа ми по теб е тъй омаен...
Да ми се радваш, ще си позволиш ли?
И разрешаваш ли за тебе да мечтая?

Ще бъда нежна, с дъх ще те докосна.
С очи ще те целувам и желая...
Като на цвете ще ти се любувам.
Не спирайки за тебе да мечтая...

До тебе ще се сгуша мълчалива...
Очите ми ще молят,  да остана.
А ти ще можеш ли да ме прогониш
и да отхвърлиш, моята покана?

В света си ще ме пуснеш ли? - те питам -
до теб да тичам, плача и се смея...
Ще позволиш ли, просто да опитам,
душата си при твоята да сгрея?
Силвия Кръстева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me