uFeel.me
Mоите слова
Автор: Hunterofwhispers,  3 юни 2012 г. в 13:16 ч.
прочити: 166

Да не те бях докосвал тогава,

нямаше да те докосвам сега,

защото докосвайки те, страдам,

докосват те само мойте слова!

 

Да те не бях докосвал тогава,

но нямаше да вкуся любовта,

докосвайки те днес, не съжалявам,

има нещо велико в тези слова...!

 

Да не те бях докосвал тогава,

нямаше да те докосвам сега,

днес завинаги любовта ни я няма,

но от нея остават тези слова!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me