uFeel.me
Мохито
Автор: Vetero,  24 март 2013 г. в 15:21 ч.
прочити: 279
Извинете...
Търся една жена...
Работeла някъде наблизо...
Стройна, със лещи и с черна коса...
Учителка по физика.
Имало много такива ли?
Не!
Тя е една... 
И душата й свети...

И само как се залива от смях...
И ви гледа открито...
Още нещо...  
Във вечер една
опитахме с нея мохито...
Извинете...
Нормален съм... да...  
Аз само... просто попитах...  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me