uFeel.me
Мога за тебе...
Автор: bobig,  24 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 443
Мога да бъда реалност за теб.
Мога да бъда и твоя измама.
Мога да бъда парченце от лед.
Мога да бъда гореща жарава.
Искам да бъда за тебе реалност.
Искам измама, /но сладка/ да бъда.
Искам да виждам в леда - огледало,
че жарава от страст е моята присъда.
Ще изгарям за тебе, ще измръзвам от студ.
Ще се блъскам в реалност и в измама.
Ще те гоня понесена от вятъра луд...
Но ще дойда при тебе и ще остана.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me