uFeel.me
Мога ли да те целуна
Автор: leidi,  13 февруари 2013 г. в 19:39 ч.
прочити: 353

\"Мога ли да те целуна?\"-
попита нощният вятър,
към лицето се втурна
и отмина нататък
да целува земята,
небето, звездите,
да целува луната,
да сияят очите.
И разпалваше лудо
тиха копнежност,
сърцето изпълни
със радост и нежност.
Стонове от въздишки
раздираха мрака,
целувки от огън
земята горяха.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me