uFeel.me
Моето желание
Автор: kras,  16 април 2013 г. в 16:17 ч.
прочити: 340

Дори живота си така да пропилея...

и шансовете по добри за мен,
аз искам само с теб да изживея,
докрая и последният си ден!

В прегръдките ти топли да се будя...
тъй както с никой никога преди...
Не бих понесла пак да те изгубя!
Завинаги до мене остани!

И грешка да си ...
Риска ще поема.
Сърцето ми не ще ти измени...
Защото искам с теб да изживея...
докрая и последните си дни!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me