uFeel.me
Моето търсене приключва с теб
Автор: rento,  18 октомври 2012 г. в 21:50 ч.
прочити: 452
Когато срещнеш две очи,
които блестят сами,
дори и когато слънцето ляга
вечер да спи...
Когато някой те докосва треперещ,
когато безмълвно ти говори,
изтрий сълзите му -
той плаче от щастие....
Щастие, което се описва с любов,
обсипва се с внимание,
с радостен миг на сърцето
за светло бъдеще...
Усмихни ми се -
може би за теб съм дошъл,
това са моите сълзи,
това е моето вълнение...
Държа цвете за едно по-прекрасно цвете,
за теб и за никоя друга,
моето търсене с теб приключва....
Ти ще си любов и болка,
ти си всичко, което хвърля светъл лъч
за бъдещето ми....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me