uFeel.me
Моето спокойствие
Автор: bat^goiko,  6 февруари 2009 г. в 00:12 ч.
прочити: 298

Ти си моето щастие,

ти си моето спокойствие,

ръка подай и ще споделим цялата благодат,

ръка подай да скрепим любовта ни свята, 

ръка подай и обещавам вечно заедно да сме,

защото ти си моята звездичка,

ти си моето едничко щастие и спокойствие.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me