uFeel.me
Моето момиче
Автор: janker,  14 юни 2011 г. в 21:50 ч.
прочити: 766
Очи черни като маслини.
Поглед нежен,
който ме плени.
Усмивка красива,
загадъчно нежна.
Ти си красива,
висока и стройна.
Аз съм влюбен, и щастлив.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me