uFeel.me
Моето момиче (2)
Автор: janker,  20 юли 2011 г. в 15:58 ч.
прочити: 689
Моето момиче,
мило, нежно и красиво.
С поглед нежен,
със загадъчна усмивка,
и красиви зелени очи,
в плен на любов красива.
Аз съм влюбен,
красива девойка,
сърцето ми плени.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me