uFeel.me
Мое щастие
Автор: qnko_pz,  23 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 565

В ръцете си снимка държа,

кратък спомен за минало щастие,

теб те няма, но живо си в мен,

мое кратко, жадувано щастие.

И щом от този свят си отида

ти ще бъдеш пак живо във някого,

той в огъня твой ще гори

и ще пребъдеш отново и всякога.

Ти изгаряш с пламък горещ,

носиш мъка и много сълзи,

но без тебе сам е човек,

а от самотата смъртно боли.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me