uFeel.me
Модерен вик
Автор: Hunterofwhispers,  6 юни 2012 г. в 11:44 ч.
прочити: 154

По колко начина аз мога

тялото ти да мечтая,

а по колко още не мога

с него да спра да си играя!

 

Ако се събудя от страстта ти

ще моля пак за онзи миг,

в който, мисля, любовта ни

се превръща в нещо доста шик...

 

Какво това по теб е,дреха

нима не си съблечена...

откакто се роди в човека

на огъня ми си обречена...!

 

Модерен вик,модерен миг

е когато те усещам,

всеки поглед за мен си е трик

магия си, дете горещо!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me