uFeel.me
Много ли питам?
Автор: Jullie,  20 февруари 2011 г. в 16:37 ч.
прочити: 570

Денят ми звучен бе! Нощта сияйна.

Ще свирят ли щурците ми в ума?

Звездите ли ще разгадавам тайно?

Ще те сънувам ли? Или ще те проспя?


Ще се страхуваш ли до мен да си високо?

Ще нагазиш ли дори и чист в калта?

Ще виждаш ли далеч и в мен дълбоко?

Ще ме разлистваш ли - единствена?


Ще ме целуваш ли дори и побеляла?

Ще ме намериш ли изгубена в съня?

Ще ме прегърнеш ли такава помъдряла?

Ще ме събудиш ли - да сме си у дома?!

***

Много ли питам?

А, така ми се иска да съм будна и да те видя у дома!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me