uFeel.me
Много дълго
Автор: Laska,  20 март 2011 г. в 17:24 ч.
прочити: 585


искам да те целуна
бавно
едва-едва
(защо пък не изпиващо)
но дълго
много дълго
докато без дъх остана
свят ми се завие
и ми причернее

не ме е страх от тъмното
защото знам
ще ме погалиш
до сърцето си ще ме притиснеш
с топлия си глас ще ме повикаш
и с целувката си ще ме задържиш
при себе си





    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me