uFeel.me
Мляко с канела
Автор: bizcocho,  19 януари 2010 г. в 20:08 ч.
прочити: 763

Мляко с канела
и дъх на лимон,
и грейнали в зениците изгреви,
сякаш нощно изпрела
своя тих благослов
котешки нежната истина...
Топли устни в усмивка...
орхидея следи
цигара как догорява...
В кадър,
в валс се завъртат бурни, шеметни дни,
мисъл, щастлива от любов, закопнява...

Мляко с много канела...
Закачливост...
Мечти...

Мляко с много канела,
а в очите ми...
Ти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me