uFeel.me
"Miss you so much\"
Автор: Marishka8,  25 септември 2012 г. в 01:41 ч.
прочити: 316
В нощите, в които съм сама,
мислите ми тичат и бунтуват се!
Мисля си за теб, за радостта,
ала пак сама събуждам се!

Утрините тъмни са като водата,
изпълваща морето нощно!
Дните ми изпълнени със самотата,
заливат ме, тъй силно - мощно!

Виждам те в съня си,
ангелски красив!
Очите ти ме гледат нежно,
излезли от любовен стих!

Думите ти обаятелни,
пълни са със красота!
Ръцете подсъзнателно,
те търсят в гъстата мъгла!

Щом те видя,
слънчицето ще изгрее в мен!
Мъглата ще прогони,
светлосин отново ще е моят ден!

Чакам те, със дъха си затаен!
Безумно ти ми липсваш,
усмивка моя, летен ден!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me