uFeel.me
Мисля, че се влюбвам
Автор: Кристо,  27 януари 2009 г. в 01:35 ч.
прочити: 217

Не искам понякога
просто да те има наоколо.
Не искам скрито
просто да поглеждам към теб.

Не искам търсейките те,
да не те намирам до мене.
Не искам самотно,
отдалеч да губя своето време.

Да, знам какво искам,
просто шанса да бъда до теб.
Знам, защото е истинско
и знам, защото го чувство добре.

И ето -
мисля, че се влюбвам.
Понякога просто се случва,
и трудно се бяга от това.
Може би с годините учех,
че най-красивия момент е сега.

// посветено на Д.И.С.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me