uFeel.me
Мислиш себе си...
Автор: Plamen,  21 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 370
Мислиш себе си,
направи ли
правилния избор,
сигурни ли са
нещата около теб?

Мислиш себе си,
не направи ли големия залог
достатъчно ли
повярва в човека мил до теб?

Мислиш себе си,
ще повярваш ли,
че струна нежна
трепна в теб.

Нима ще подминеш
тези очи,които те гледат,
пълни със нежност и зов?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me