uFeel.me
Мислил ли си...?
Автор: pipito__,  27 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 508
Не мога и не искам да те спирам...
безсилна сьм сега,
нямам сили да се боря,
вече ни дели една жена.

Колко искаш аз да страдам...
мислиш ли понякога за мен
как в живота аз пропадам
и плача всеки ден...

Мислил ли си...за сьдбата...
колко е зловеща тя,
как внезапно ти отне душата,
мен остави на рьба!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me