uFeel.me
Мисли
Автор: kras,  29 януари 2009 г. в 16:37 ч.
прочити: 296

Препускащи в галоп коне,
са мислите към тебе неспокойни,
че в нашите различни светове,
отново зеят пропасти огромни.

А някога са толкова добри....
но днес са те отново полудели,
когато в мене дивото крещи,
след всичките ни срещи и раздели..

Препускащи всред хиляди беди,
теб търсят те,....
но всичко в мене стене,
че мои са и твоите вини,
а ние с теб .....
отново разделени

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me